Pages

Tuesday, March 16, 2010

Terubat Juga

Tak tahu la aku rasa lain macam,hari ni dengan semalam hati aku ni dok fikir orang dekat malaysia. Last2 pagi tadi aku pun sms la my bos dan my mum,sampai 6 sms jugak la aku send dekat diorang. Ye la,dah masing2 ade hp. Bagi la seorang 3,jadi la kan. Tanda aku ingat dekat diorang,nak call mahal.

Tup..tup.. Bila aku terjaga je dari tidur,dapat 1 sms yg mengatakan 'dia' tengah online skrg. Aku pun bergegas buka komputer,adakah 'dia' mendengar aku sedang merinduinya? Doa la agar aku dengan si 'dia' dipercepatkan jodoh,AMINN.. Nak tahu kena tunggu kad jemputan sampai ke rumah,jeng jeng jeng..

2 comments:

darialhyun-su said...

huish..da de 'dia' rupenye..cepat2 masuk minang..sok kene kebas..haha nk mkn lauk pengantin leh ker???hehe

GeNgKaPaK said...

lauk pe pun leh makan..haha...doa2 la yo..berkat doa alim ulamak ni..