Pages

Friday, March 12, 2010

Menyirapp


walaupun nampak biase je,tapi takde timbulkan
masalah macam skrg ni [ni pic thn 2006]

Lepas je kes pc aku kena sepak,banyak betol problem. Biasenye pc aku ni boleh bertahan 5 hari tanpa off,tapi lepas kes tu tiap2 hari hang. Problem je kena resart,tu boleh tahan lg. Kadang2 kena adjust2 dulu baru boleh on,kalau kejap2 takpe.adoii...

Umur pc ni bawah 2 bulan muda je selama aku study dekat sini,tak pernah ade masalah. Masuk virus pun aku dah mengamuk,ni siap kena sepak lagi. Harap2 nanti die akan rase la macam mana aku rase sekarang,walaupun benda ni dah terjadi lame. Kesan kerosakan pc aku ni terasa sampai sekarang,masanye akan tiba jua nanti..

Harap pc aku ni boleh bertahan selama mana aku di sini,aminnn...

No comments: