Pages

Sunday, March 28, 2010

Nuffnang



Apa yang korang faham? Bagi aku macam menjana pendapatan melalui internet la, nak nak kita yang ada blog ni. Ni yang aku dapat dari search dengan pakcik google la, nuffnang ni merupakan sebuah syarikat pengiklanan blog...

Ditubuhkan pada februari 2007, Co - Founder Nuffnang iaitu Timothy Tiah Ewe Tiam dan Cheo Ming Shen menubuhkan perkhidmatan pengiklanan blog kerana sedar dengan perkembangan pasaran blog sekarang...


agak agak bila pengunjung aku nak mencecah seramai ni

Ada yang aku tengok, kutipan diorang kadang kadang mencecah ribuan RM sebulan. Yang penting blog kita ni kena aktif la, jika ramai pengunjung banyak lah income kita. Banyak cara cara aku pelajari dari pak google pasal nuffnang ni, walaupun aku baru lagi dan tak tau lagi berapa income aku. Yang pasti aku mencuba, tak salah kalau kita mencuba...

Dari korang tulis karya dalam blog masing masing, apa kata kita cuba register nuffnang ni dan masuk kan dalam blog korang yang power tu. Sekurang kurangnya kalau dapat, kita syukur. betol tak?

Allah tak akan mengubah nasib seseorang, kalau kita tak mengubahnya sendiri. Macam wakil nuffnang lak aku ni,haha...

2 comments:

stingray said...

eheh! promote nampakkkkk!!!

GeNgKaPaK said...

hahah..mn tau dpt untung lebeh...wakakka