Pages

Tuesday, March 30, 2010

Bapa Pandai

Beckham bertanya kepada bapanya...


Beckham: Pak, betul ke make love tu best?
Bapak: Haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Beckham: Tapi betul ke orang perempuan lagi rasa best?
Bapak: Kalau kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Beckham: Tapi kenapa org perempuan tak suka diperkosa?
Bapak: Kalau kamu jalan jalan, tetiba ada org nak korek hidung kamu... Kamu suka tak?!

Beckham: Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
Bapak: Kalau hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Beckham: Kenapa orang lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
Bapak: Kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Beckham: Waaahhh... Bapak ni pandailah!
Bapak : Well, like father like son la..


Berhati hati lah wahai bapa sekalian jika mendapat soalan macam ni dari anak anda...

3 comments:

Anonymous said...

hahahaha...boleh dah jadik bapak ko ni jal. kalo korek idung dalam2 bole x jal??

GeNgKaPaK said...

boleh2...amat digalakan..haha

Anonymous said...

eh jal die takde kasi spesifikasi jari apa kan???bahye beb gitu..ngeh ngeh