Pages

Sunday, March 28, 2010

Templates Baru

Setelah penat mencari, akhirnya jumpa juga. Tapi belom puas hati lg ni, cari jumpa tak puas hati. Ni je yang terbaik buat setakat ni, sebab malas dah nak mencari. Tunggu la esok lusa, kalau jumpa yang baru akan bertukar lagi. Yang payahnya aku memang nak cari yg 3 columns, agak sukar sikit la...

Tapi yang sedeh, blog list hilang. Tinggal berapa kerat je yang terselamat. Lagi pun, aku ni payah sikit nak hafal url orang ni. Minta maaf la ye, bagi sesiapa yang aku tak senaraikan. I'allah, kalau jumpa lain lagi akan aku masuk kan semula. Penat juga rupanya nak buat benda alah ni, aku ingat sekali cari terus jumpa...

Ni antara yang aku try la, nak ikut kan berpuluh puluh lagi. Tapi tak kan nak letak semua kan...

No comments: