Pages

Wednesday, March 10, 2010

MU vs AC Milan

Menyirapp je tgk AC main,dah la sume sokong AC. Last2 kena bungkus dengan MU,memang panas hati. Walaupun aku tak berapa nak minat dengan AC ni,tapi memang aku nak tengok MU bungkus. Bagi muke sedeh sikit fan2 MU ni,hahaha..

Mula2 kiteorang ramai yg sokong AC,kasi budak2 MU ni makan asap sikit. Sebab banyak budak2 sini ramai fan MU,kasi dorang panas sikit kan. Last2 kami jugak kena booo dengan budak2 MU,last2 ramai berpaling tadah tengok MU menganak2 kan AC.

Kesempulan die dekat sini,jangan terlalu fanatik dengan sesebuah kelab. Tengok macam aku,sokong yg menang je (kecuali MU) hahaha

MU 4 - AC O

No comments: