Pages

Tuesday, May 4, 2010

Tolong Aku

Aku baru setup partition C, lebih kurang setup window la. Siap 5 kali dah aku format, 4 kali guna Window XP, 1 kali guna Dacklight. Masalahnya sekarang, bila aku dah setup aku tak boleh nak install anti virus. Task manager pulak tak detact, aku nak tengok cerita guna codec media classic pun tak lepas.

Apa perlu aku buat? Tolong la bloger bloger yang power power ni, aku tak tahu nak fikir macam mana dah ni.

9 comments:

jo said...

hari tu aku pun tak dapat install anti virus. dia cakap servis pack XP aku tak sesuai. so aku pun install XP service pack 3 punya. settle problem. tak tahulah aku kalau tak sama problem kita..










tak pun ko beli OS yang ori je. hehehe..

GeNgKaPaK said...

aku dh guna ori pny pn xjln maaa...adoiii

reen_sofee said...

aku mampu tolong simpati jek.
sorry laa ye.

creativeheart said...

ntah....
spanjang aku amek format laptop org..
xd plak masalah 2...
try win7..

GeNgKaPaK said...

reen_sofee- simpati pn ok gak 2...hahaha

creative- ni mmg virus baru...sgt popular kt cni...xlm lg smpi la kt mesia 2..haha

sophie said...

Tak tahu sal format2 nie.. Sombeody help him!

GeNgKaPaK said...

setel dh...tenkiu sume...tp aku xformat pn...24jam aku ngadap benda ni..hasil kesabaran...hehe

aqish basir said...

na tlg...tp..mmg ta reti ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

GeNgKaPaK said...

xpe2...niat nk tlg 2 ok dh..haha