Pages

Tuesday, May 18, 2010

Superhero


SUPERMAN
Sudah pasti menjadi budak penghantar surat atau poslaju kerana sifat terbang terbangnya. Syarikat pertama yang akan meng'offer'nya kerja ialah syarikat poslaju UPS.

SPIDERMAN
Pencuci tingkap bangunan separuh masa kerana kerja tetapnya ialah sebagai PEREKA LAMAN WEB atau WEB DESIGNER. Ini kerana tangannya boleh mengeluarkan ' web ' atau jaring untuk dijadikan benang menjahit baju.

BATMAN
Membuka kilang baja tahi kelawar. Batman senang je dapat sumber tahi kelawar kerana dia akan merasuah member membernya (kelawar) dengan memberi darah cipanzi supaya kelawar tersebut mudah hadam dan berak dalam kuantiti yang banyak.

CATWOMAN
Pembantu pest control ( penghalang binatang binatang jahat seperti tikus, lipas dll ). Kecekapannya menangkap tikus sudah pasti membuatkan tikus tikus lari dari tempat kediaman. Namun kelemahan si catwoman ni bila orang ada garu dagunya, mesti dia gatal macam kucing.

DAREDEVIL
Akan menjadi badut pasukan Manchester United dengan memakai kostum RED DEVIL kemudian berlari lari sekeliling padang dengan riang kerana dia tetap jadi devil walaupun dia tidak menjadi superhero.

HELLBOY
Pendakwah bebas. Dia berdakwah kepada orang ramai supaya jauhkan diri dari neraka kerana sengsaranya dia hidup dekat neraka.

THE PUNISHER
Hakim sepenuh masa di mahkamah tinggi Amerika. Ini kerana sifatnya yang suka menjatuhkan hukuman ( punish ).

ROBOCOP
Jadi tokey besi buruk kerana sudah pasti dia akan menjualkan besi besi dekat badan dia.

ULTRAMAN
Membuka kedai sup daging raksaksa seperti sup ekor, sup taring dan sup sirip rasaksa. Ini kerana selepas berlawan dengan rasaksa sudah pasti daging berselerakan. Namun khabarnya, kedai sup ultraman tiada pelanggan melainkan beberapa ekor biawak hutan tropika.

WOLVERINE (X-MEN)
Pencukur rambut profesional. Pisaunya yang banyak tu mampu mencukur seluruh badan kambing dalam masa 0.05 saat sahaja mengatasi baju gaban.

GABAN
Menjadi penjaga keselamatan di tasik Raban (Perak) macam baywatch tu. Ini kerana naga gaban sudah tenggelam dalam tasik tu. Naga tasik cini tu khabarnya adik sedara naga gaban.

9 comments:

jo said...

oh..aku sebenarnya geng otromen. tapi sebelah2 timur la.. senang kata otromen jawa..

sugar2 kapas strawberry said...

ahahahhaha..x bole bla tul keje otromen nih..ngeeeee

GeNgKaPaK said...

jo- tp aku tgk ko dh cm batwomen dh..

sugar2- best lg kj cameraman kan...

reen_sofee said...

weh ko tak cite pon pasal keluang man cicak man!
diskriminasi neh!
hahahaha
weh ade superhero baru laa.
aku tak ingat name nye! heheh

GeNgKaPaK said...

hafal yg 2 dlu ok...nnt aku kasi lain..haha

*AkU XpUnyA rUpA* said...

heheh..superman 2 bkan ke name kampg die..
suparman bin tukiman..dlu mse kcik aku selalu men guli ngn die..hehehe

tpi sume superhero ko susuk body sume sexy babe~heheheheh
..but crite ko sume mnarik..ske sangt~

GeNgKaPaK said...

name pn super hero..body pn kena nmpk hero la..haha
tenkiu..rajin2 la usha cni k

*AkU XpUnyA rUpA* said...

story OMG terbek!
heheh

GeNgKaPaK said...

tenkiu2...BMG