Pages

Friday, April 2, 2010

Aweku Sayang


Aku suka sangat tengok jari jemari awek aku
Cantik betul
Sungguh! Sampai takut nak pegang
Bukan takut patah tau
Tapi takut nanti jari jemari kami tak boleh tolong each other di satu hari yang gile forever depan Yang Maha Esa...

Aku suka tengok rambut awek aku
Cantik betul
Sungguh! Sebab tu aku belikan dia tudung
Hmm, bukan sebab jeles orang lain tengok pulak tau
Tapi, sebab aku nak tengok rambut iklan pantene dia tu sampai bila bila
Takut nanti dibakar dek api neraka, di suatu hari yang gila forever...

Aku suka tengok body awek aku
Solid betol
Sungguh! Sebab tu aku belikan dia telekung
Supaya masa dia 'dating' dengan Kekasih dia Yang Utama
Dia jauh lagi cantik dan berseri menghadapNya
Aku pun tumpang dapat pahala
Peerghh!! Syok habis...

Aku sedih sangat bila tengok awek aku tak tido, tak makan, sebab rindu kat aku
Aku pun macam tu jugak, ada problem yang sama
Die tanya apa ubatnya?
Aku pun bagi dia Al-Quran untuk penenang jiwa
Semoga lebih cintakanNya daripada aku...

Aku sedih tengok awek aku selalu pesan macam macam dekat aku
'makan, minum, jaga diri, jangan merenyam tau, jangan smoke nanti awak sakit saya susah hati... bla bla bla bla' katanya
Tapi bila chatting sama sama, burn asar maghrib gitu aje, dia tak kata satu apa pun
Hai...Berdosanya aku....

Kesimpulannya, aku memang sayang sangat dekat dia
Nak jumpa dia, bersama dia, gila forever
Yang ever punya forever
Di dunia dan akhirat terutamanya, janji nak share heaven sama sama
Kekal bahagia, Selamanya...

Semoga kami saling mengingati, dosa sendiri pun infiniti
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni
Semoga kami menginsafi diri
Ya Allah, ampunkanlah kami
Semoga kami dapat kekal bersama selamanya, di syurga nanti...


Jiwang habis aku ni, haha

10 comments:

ice♥ice said...

waah..bess giLe forever ah.hehe. * thumbs up *

GeNgKaPaK said...

haha...besa la..4ever n ever..

Wan Munira said...

baba majuuwww :D haha
moga baHgia hndaknyee :P

TUKANG KATA said...

wah...sweet btol cite ni..

5 star la..

ada mesej menginsafkan kat situ..

tq info..

;)

GeNgKaPaK said...

along - hahha...amin..doa2 la ye..

tukang kata - sm2..nk wt leh tp tgu kwen la..haha

aida said...

so gula gula ouh

GeNgKaPaK said...

jgn mkn byk sgt..nnt kencing manis..haha

Wanie Azeera said...

baba, nk kirim pape ke kat mama? tahun ni wanie balik :p -alasan nak jumpe mama haha-

GeNgKaPaK said...

haha...mmg nk kirim tp xterpikir lg nk kirim pe..nnt la ek.........tguuuu

Zayoung love Allah said...

hmmm romantis kale