Pages

Sunday, April 4, 2010

Awek Seksi

Ada empat orang tengah tunggu lif...

Sorang tu doktor,

Sorang lagi tu engineer,

Yang ketiga tu peguam

Dan yang last sekali Pak Pandir.

Tengah tengah boring dok tunggu lif tu, datang la sorang awek cun yang teramat amatlah seksi. Bila lif sampai semua orang pun naik la, dalam masa lif tu nak naik ke atas, tiba tiba elektrik terputus.

Lif tu pun berhentilah dengan tiba tiba, dalam keadaan gelap gelita. Dalam black out tu, mulalah ada salah seorang dari melaun tu gatal pulak nak buat kurang ajar dengan awek seksi tu. Puas dia dok meraba awek tu dalam gelap...

Tiba tiba, elektrik dah okay balik, awek tu pun tengok dekat si Engineer. Lepas tu dekat si Doktor, ketiga dekat si Peguam. Last sekali dekat Pak Pandir, dengan geramnya minah tu bagi Pak Pandir satu penampar Korea Selatan...

Lalu awek tu sound depan depan, dengan suara yang teramatlah kuat. "Heiii, tua tua bangka pun ada hati nak meraba lagi tu !!!" sambil menunjuk bijik penumbuknya dekat Pak Pandir tu..

Tapi, kenapa awek tu sure gila Pak Pandir yang buat dajal?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?

Kenapa ?


Kerana Pak Pandir tu seorang je laki...


Tutuplah aurat kamu sebelum kena raba...

8 comments:

notti netti said...

hahahaha...eh! pompuan pun leh raba apa...eheheh

GeNgKaPaK said...

raba ape?hahah

fiezaradzi said...

moral of the story: tutuplah aurat..

reen_sofee said...

hahahah.
sapa suruh seksi!
kan dah kene raba.
tapi kan, kalo dah gatal sgt tuh,
yg bertudung litup pon leyh kene raba gak.
hohoho

GeNgKaPaK said...

aku cdgkn aweks2 ni kna pkai cawat besi la..pastu kasi mangga besau2..haha

skelertor said...

kalo pmpn tu trs tampar pak pandir tu coz die sorang jek laku yg ade dlm lif tu.. mmg awek tu bodoh...

takleh fikir ke kalo pmpn yang ade dlm lif tu lesbian?

hahaha

GeNgKaPaK said...

aku rs muke pak pandir time 2 stim kot..2 yg awek 2 syak terus...hahaha

creativeheart said...

hahahaaaa.......
best