Pages

Wednesday, September 30, 2009

Line Macam HARAM...


sakit jiwa x tengok line cmni?

Tensen siut,dah bape hari line macam ni.Sume benda xjadi keja,nak bukak web pun slow nak mampos.Arab ni betol la,kalau sehari xmenyusahkan orang memang xsah.Aku rasa masuk hari ni mahu seminggu lebih line ni buat hal,tensen gilo babeng...

Semalam syakuragi bayar duit tenet,kiteorang ingat line slow sebab bayar lambat la.Mula2 macam best la line ni,jadi betol la sangkaan kiteorang mungkin sebab bayar lambat kot.Ingatkan cerah sampai ke petang,belom sampai tengah hari dh ribut pasir.Sekarang ni banyak benda dan projek2 besar tergendala disebabkan line yg mengong ni.

Aku paling tensen,ratio aku makin rendah ni.Upload naik slow je,bile nak cover cmni.Esok line macam haram lagi,kiteorang pakat nak potong kabel syarikat ni.Baru dorang rasa cmne,sengal punya olang..


ADSL macam gampang.....

2 comments:

Ochie~(^_^)v~ said...

salam.. ehem.. apa kes mau marah2 abgku.. sabar bah... kalo tak bleh sabar.. kerat jer kabel syarikat tu.. tak pyh tggu.. hohjohoh..

tp sindri mau ingatla.. huhuu

GeNgKaPaK said...

wlam...hehe adiku....nsb ochie ade,baru lega ckt hati ni...haha