Pages

Sunday, July 11, 2010

Mimpi Seorang Isteri

Pada suatu pagi ketika bangun dari tidur, seorang isteri berkata pada suaminya " Tadi malam Ayang bermimpi Abang menghadiahkan Ayang set barang kemas berlian di hari Valentine ini. Apa pendapat Abang mengenai mimpi Ayang? ".

" Ayang pasti akan mengetahuinya malam ini jugak " jawab suaminya sambil membisik manja. Malam itu si suami memberikan kepada isterinya sebuah bungkusan hadiah.

Dengan hati berdebar debar penuh rasa seksaited (sexually excited) si isteri tersebut membuka bungkusan hadiah itu perlahan lahan dan isi bungkusan hadiah tersebut adalah sebuah buku yang berjudul " Jenis jenis Mimpi dan Maksudnya ".

7 comments:

reen_sofee said...

hahaahhahaha
kuang asam nye laki!
saje buat tak paham!
hahahaha

eiman said...

haha.... best2.. kira ok la tu suami nak bagi.. buat renungan si isteri.. lain kali mimpi2 dah tau apa maksudnya.

GeNgKaPaK said...

reen - sori laki ni xmkn asam

eiman - rs2 ade maksud mimpi basah x?

Ummu~Ishak said...

baguihnye suami
i wonder..
cerita2 dlm blog ni admin reka sendiri atau cilok dari mana2?

GeNgKaPaK said...

xmain la cilok2 beb...kot cilok pn ade la tmbah ckt2...xde la cilok bulat2...

EDDY DY said...

nampak sangat yang laki dia tu x rancang nak beli apa2 utk bini dia...

GeNgKaPaK said...

besa la laki...jimat kos..