Pages

Wednesday, December 16, 2009

Awek ku SAYANG....

Aku suka sgt tengok jari-jemari awek aku...
Cantik betul…
Sungguh! Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah tau...
Tapi takut nanti jari-jemari kitorang tak boleh tolong each other di satu hari yang giler forever depan Yang Maha Esa...

Aku suka tengok rambut awek aku...
Cantik betul...
Sungguh! Sebab tu aku belikan dia tudung...
Hmm, bukan sebab jeles orang lain tgk plak tau....
Tapi, sebab aku nak tgk rambut iklan pantene dia tu sampai bila2...
Takut nanti dibakar dek api neraka, di suatu hari yang giler forever...

Aku suka tgk body awek aku...
Solid betol...
Sungguh! Sebab tu aku belikan dia telekung
Supaya mase die 'dating' dgn Kekasih die Yang Utama,
dia jauh lg cantik dan berseri menghadapNya.
Aku pun tumpang dapat pahala…
Peerghh!, Syoknye...

Aku sedih sgt bile tengok awek aku tak tido, tak makan, sbb rindu kat aku...
Aku pun macam tu jugak, ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?...
Aku pun bagi die al-Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakanNya drpd aku...

Aku sedih tengok awek aku selalu pesan macam2 kat aku…
"makan, minum, jaga diri, drive elok2 tau.. nanti sakit plak... bla bla bla bla"
katenya..
Tapi bila tengok movie sama2, burn asar maghrib gitu aje, die tak kata satu aper pun.. Hai...
Berdosanye aku....

Kesimpulannya, aku memang sayang sgt kt dia…
Nak jumper die, bersama dia, giler forever…
Yang ever punye forever…
Di dunia dan akhirat terutamanya, janji nak share heaven sama2…
Kekal bahagia, Selamanya...

Semoga kami saling mengingati, dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah, ampunkanlah kami…
Semoga kami dapat kekal bersama selamanya, di syurga nanti...


Bile la nak kawen ni...

4 comments:

ucuk cun said...

bgus tol post kali nie..
disokong!
tp kan..
baba ade awek dh ke?? haha

GeNgKaPaK said...

xkn sokong je kot..
ape lak awek..awekss la..haha

Wanie Azeera said...

oh kalau baba aweksss, wanie balaksss.. hoho~~

GeNgKaPaK said...

klo wani balaks.....leh la feluk2..
hahaha