Pages

Wednesday, February 24, 2010

In Memory SKPB [1990 - 1995]


bentuk still tak berubah,tukar cat je..


Semalam boleh pulak aku terjumpa budak2 sekolah rendah lame dalam FB,sedangkan dh berbelas tahun tak jumpa. Ade lagi aku masih kenal,sebab muka tak berubah sampai sekarang. Tapi banyak yg dah lupe la,haha..

Darjah 1 - 3 tak banyak sangat kenangan,cume aku ni lemah sikit dalam bab2 ingat name orang ni. Kenangan kena kejar dengan ketua pengawas la,takut kena cabut gigi la. Tapi yg paling banyak 4 - 6,sebab kebanyakan masa tu rupa dorang ni tak berubah lagi.

Insya-Allah kalau umur panjang dan ada masa kite akan buat gathering,confirm dah beranak pinak budak2 ni.Kadang2 bile dok sorang2,tersenyum je sebab tak terfikir pun boleh jumpa korang balik.haha...Ape2 pun aku doakn korang berjaya dalam ape jugak bidang yg korang ceburi,jangan lupo den dah la..

1 comment:

safina aishah said...

kalo jumpe geng2 lama stil leh kenal lg kot.